Kunt u deze e-mail niet lezen? Bekijk deze dan online
De leukste evenementen in juli
Nijmeegse Vierdaagse - 15 t/m 18 juli 
Nergens in de wereld wandelen zo veel mensen een vierdaagse als in Nijmegen.Elk jaar in de 3e week van juli lopen zo'n 42.000 wandelaars 4 dagen lang 30, 40 of 50 kilometer. De De Vierdaagse van Nijmegen voert door de omliggende gemeenten, met als eindpunt de Via Gladiola. Symbolisch krijgen de wandelaars daar gladiolen aangeboden van het publiek, voordat ze hun felbegeerde Vierdaagsekruis kunnen omhangen. Vergeet niet de Vierdaagsefeesten te bezoeken!
Deventer op Stelten - 11 t/m 13 juli
In de maand juli staat Deventer 'op stelten' tijdens het internationale buitentheater festival. Dat de internationale artiesten tijdens het festival voorstellingen op stelten spelen, is niet het enige speciale. Bij Deventer Op Stelten bezoek je ook complete shows die zich op grote hoogte afspelen, wat dacht je bijvoorbeeld van een pianospel op 6 meter hoogte. Festiviteiten op hoog niveau!
Robin Rotterdam Unlimited - 18 t/m 20 juli 
Tijdens Rotterdam Unlimited wordt de stad omgetoverd in een bruisend geheel vol feestjes, eten en drinken. Op het Zomercarnaval geniet je van swingende muziek, terwijl je de kleurrijke parade bewondert. Ben de drukte even zat? Bekijk dan op je gemak de leuke kleine havens van Rotterdam. 
Ontdek de oudste stad van Nederland
Dordrecht, de oudste stad van het land, ligt tussen drie fraaie rivieren. Bij het Groothoofd komen de Oude Maas, de Beneden Merwede en de Noord samen. Dit centrale punt is de ideale start voor een ontdekkingstocht. De rijke geschiedenis van de stad zie je terug in de ruim 1.500 monumenten, zoals het stadhuis en de Grote Kerk. Kijk ook eens rond in het historische havengebied
Het is zomer!
Het zomerseizoen is van start gegaan. Hét seizoen om met familie en vrienden te genieten op het terras, langs het water of op het strand. Tien tips:
Maastricht
Picknicken in het stadspark
Marken
Zonnen bij de vuurtoren
Vlissingen
Wandelen langs het strand
Sneek
Plezier op het water
Texel
Zeehonden gespot!
Utrecht
Vaar door de grachten
Volendam
Genieten van een gebakken visje
Rotterdam
Terrassen in de Oude Haven
Enkhuizen
Vaar langs de Westfriese kust
Thorn
Relaxen aan de Grote Hegge

Altijd op de hoogte?
Volg Hollandtoer op Facebook en Twitter en mis geen tips!
Op hollandtoer.nl ervaar je de mooiste plekken in 360 graden
Afmelden  |   Doorsturen